Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Värdering lägenhet Märsta
Carl Troedsson Mäklare/VD
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 71

Värdering av lägenhet i Märsta

Värdering lägenhet Märsta

Ett tidigt steg vid en bostadsförsäljning är att komma fram till ett uppskattat marknadsvärde. Vi på Carl Martin hjälper Dig med en gratis värdering av Din bostad i Märsta.

Du förbinder Dig inte till att sälja via oss, men vi erbjuder oss att ta fram ett förslag och en offert på den mäklartjänst vi tycker passar bäst för att sälja just Din bostad.

Vi på Carl Martin har genom åren genomfört åtskilliga bostadsförsäljningar i Stockholm och Märsta, varav nästan alla har inletts med en gratis värdering av bostaden. Ring eller maila oss så kommer vi hem till er och berättar om våra arbetsmetoder och gör en värdering av er bostad.

När ska man värdera sin bostad?

Det finns flera lägen där man kan tänkas behöva en värdering av sin bostad. Först och främst då den ska säljas, men även om man är på gång att lägga om sina lån. Det är alltid bra att ha en färsk värdering av sin bostad.

När ska man värdera sin bostad?

Det finns flera anledningar till när det kan vara bra att värdera den som till exempel när man ska sälja den eller om man vill lägga om sina lån hos banken. Det är alltid bra att ha en färsk värdering av son bostad.

Lite historia om Märsta

Märsta är en centralort i Sigtuna kommun i Stockholms län. Märsta ligger nästan mitt emellan Stockholm och Uppsala och har drygt 24 000 invånare. Med goda kommunikationer (nära Arlanda flygplats, E4:an och järnvägsstation med täta kommunikationer till Stockholm och Uppsala) är Märsta en växande ort med goda förutsättningar för både familjelivet och företaget.

Bra Fastighetsmäklare i Märsta

Vi på Carl Martin har en lång och bred erfarenhet kring att sälja bostäder i Stockholm och Märsta, med väldigt många nöjda kunder som resultat. Att hitta en bra mäklare är väldigt viktigt när man ska sälja sin bostad. Du som kund ska känna Dig trygg med oss och därför gör vi alltid det där lilla extra för att Du ska få en så perfekt bostadsaffär som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss på Carl Martin för en gratis värdering av er bostad i Märsta.

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se