Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Mäklare i Stockholm City
Carl Troedsson Mäklare/VD
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 71

Mäklare i Stockholm City

Mäklare i Stockholm City

Vi på Carl Martin har en lång och bred erfarenhet av att sälja bostäder i Stockholm. För oss är det viktigt att Du som kund känner Dig trygg med oss. Allt för att Din bostadsaffär ska flyta på så enkelt och smidigt som möjligt.

Viktigt att tänka på när Du ska anlita en mäklare

Vår erfarenhet visar, att bakom de bästa försäljningarna finns de bästa och mest engagerade fastighetsmäklarna. Även om Du anlitar en annan mäklare kommer Du att tjäna på att förbereda Dig inför Din försäljning.

  • Skapa en egen uppfattning om vad Din bostad är värd
  • Fundera över vad som är unikt med just Din bostad
  • Vilka är de främsta målgrupperna för Din försäljning?
  • Vad förväntar Du Dig av Din framtida mäklare?

Stressigt att sälja sin bostad?

Att sälja sin bostad kan vara ett riktigt stressmoment, eftersom man samtidigt ska hitta en ny bostad. Carl Martins fastighetsmäklare är mycket hjälpsamma när det kommer till att planera och genomföra försäljning i dessa situationer. Det är extra viktigt att man hittar en fastighetsmäklare att lita på i dessa lägen.

Om Stockholm City

Betydelsen av begrepp som ”innerstan” eller ”city” har förändrats genom tiderna i takt med stadens expansion. Under medeltiden avsåg det området innanför stadsmurarna på Stadsholmen. Under stormaktstiden avsåg det Gamla Stan ("Staden mellan broarna") och området runt Klara kyrka och Jakobs kyrka på dagens Norrmalm och området runt Maria Magdalenas kyrka på dagens Södermalm. Malm-begreppet som etablerades då betecknade områden utanför stadskärnan och med lantlig bebyggelse i form av malmgårdar.

Under senare delen av 1800-talet kom malmarna att bebyggas med flerfamiljshus i sten och hela detta område kom då att betraktas som en del av innerstaden. Slutligen under 1900-talet kom stadens expansion att spridas ytterligare, främst i söder och väster, där avgränsningen till innerstaden då kom att uppfattas utgöras av de vatten, Årstaviken och Tranebergssund, som utgjorde en naturlig gräns mellan den äldre och mer centrala staden och de nyare förorterna.

Din mäklare i Stockholm City

Oavsett om Du anlitar oss som Din fastighetsmäklare i Stockholm City eller i Märsta, har vi på Carl Martin en enkel modell för arvodet. Vi tar 1 % på försäljningspriset, dock lägst 35 000 kr. I arvodet ingår allt Du behöver för Din försäljning. Att välja Carl Martin som Din fastighetsmäklare i Stockholm är enkelt. Vi rekommenderar försäljningssätt, Du väljer och styr våra insatser.

Ring eller maila oss så kommer vi hem till er och berättar mer ingående om hur vi skulle gå tillväga vid en eventuell försäljning.

Ni är även välkomna att besöka oss på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm.

Väl mött!

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se