Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Bra Mäklare Södermalm
Carl Troedsson Mäklare/VD
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 71

Mäklare på Södermalm

Mäklare Södermalm

Det finns många aktörer att välja mellan när man är på jakt efter en duktig mäklare. Att sälja sin bostad är en stor händelse i livet. En händelse som förtjänar den bästa hanteringen samt professionella och inte minst, ärliga råd. Vi på Carl Martin Fastighetsmäkleri grundades med tanken och viljan att vara kunniga, engagerade och ärliga. Dessa egenskaper tillsammans inger en känsla av trygghet.

Låt oss bli din mäklare på Södermalm

Att sälja sin bostad är inte lätt, och det är mycket att tänka på. Vi är därför noga med att anpassa våra insatser beroende på hur just Din situation ser ut. Vi ger Dig råden, men det är Du som väljer. Det gör att Du i stor utsträckning kan påverka det mesta i Din försäljning. Genom att välja oss som Din mäklare på Södermalm väljer Du en mäklare med en ärlig hantering av förmedlingsprocessen, vilket i sin tur ger bäst förutsättningar för en riktigt lyckad bostadsaffär.

På Carl Martin Fastighetsmäkleri vet vi att nyckeln till en bra affär börjar och slutar med engagerade och professionella mäklare. Vi har en gedigen erfarenhet och älskar vår roll som rådgivare inom bostadsfrågor. Vi är noga med att Du alltid ska få ett personligt bemötande och vi lyssnar på våra kunder.

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se