Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Billiga Mäklare Hammarby Sjöstad
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 77

Mäklare i Hammarby Sjöstad

Mäklare Hammarby Sjöstad

Det är inte längre svårt att hitta en professionell, erfaren och engagerad mäklare i Hammarby Sjöstad. Carl Martin Fastighetsmäkleri är det självklara valet för Dig som vill ha en samarbetspartner som gör det lilla extra.

Vad är viktigt för Dig när Du ska sälja Din bostad? Har Du en idé om vad Du bör lyfta fram för att göra just Din bostad rättvisa? Allt detta och mycket mer hjälper vi på Carl Martin Dig med. Vi har erfarenhet av 1000-tals bostadsaffärer och vet att olika typer av bostäder kräver anpassade insatser.

En komplett mäklare

Som ledande aktör i branschen är det viktigt för oss att kunna erbjuda Dig som kund ett komplett paket, innehållande allt Du behöver inför Din bostadsförsäljning. Detta inkluderar allt från värdering, presentation och visningar, till fotografering och styling. Vårt samarbete startar vid den inledande värderingen och vi skräddarsyr den mäklartjänst som passar just Dig. Oavsett om Du anlitar oss som Din mäklare i Hammarby Sjöstad eller i Vasastan har vi på Carl Martin en enkel modell för arvodet. Vi tar 1 % på försäljningspriset för bostäder i Stockholm, dock lägst 35 000 kr. I arvodet ingår allt det Du behöver för Din försäljning.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Carl Martin redan idag. Vi har många engagerade och erfarna mäklare som väntar på att hjälpa just Dig att göra den bästa bostadsaffären, oavsett om Du behöver en mäklare i Hammarby Sjöstad, Nacka eller Stockholm.

Välkommen!

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se