Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Mäklare på Gärdet
Carl Troedsson Mäklare/VD
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 71

Mäklare på Gärdet

Mäklare på Gärdet

Är Du på jakt efter en professionell och erfaren mäklare för att sälja Din bostad på Gärdet? Då har Du hittat helt rätt. Vi är Carl Martin Fastighetsmäkleri och Din mäklare i Stockholm. Vi grundades med tanken och viljan att skapa ett mäklarföretag som står för kunskap, engagemang och ärlighet. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa just Dig hitta det Du letar efter.

Hos oss på Carl Martin, tror vi på personligt bemötande och lyhördhet. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på våra kunder och se till att både spekulanter och säljare får den uppmärksamhet de efterfrågar och förtjänar.

Området Gärdet

Området Gärdet, officiellt Ladugårdsgärdet, är en stadsdel i Stockholms innerstad. Stadsdelen ligger öster och nordost om Östermalm. Gränsen mot Östermalm utgörs av Valhallavägen samt i en linje norr om Filmhuset och vidare öster om kvarteret Kompaniet vid Gärdesgatan. Lidingövägen bildar gräns mot Norra Djurgården och Hjorthagen. Gränsen mot Djurgården går i Djurgårdsbrunnsviken och Djurgårdsbrunnskanalen. Den består dels av ett tätbebyggt område, dels av ett stort huvudsakligen gräsbevuxet område med inslag av skog, som är en del av Nationalstadsparken. Stadsdelen bildades år 1926 genom en delning av stadsdelen Östermalm.

Gärdet är också namnet på det stora öppna gräsfältet. Fältet är en populär plats för olika idrotter och innefattar bl.a. beachvolleybollbana, fotbollsplan, amerikansk fotboll samt långfärdsskidåkning på vintern. På Kristi himmelsfärds dag är det Drakfest på Gärdet och då samlas folk för att flyga med pappersdrakar. På Gärdet betade också från 1940-talet till 1991 Stockholms Stads fårhjord (i folkmun kallades de för Kungens får).

Välj rätt mäklare på Gärdet

Hos oss har vi de mest hängivna och kompetenta mäklarna. Och vi har tillsammans tagit fram en arbetsmodell som innebär att vi ger råden, men Du väljer. Detta innebär att Du, tillsammans med Din mäklare, sätter ihop den mäklartjänst som passar bäst för just Din bostadsaffär. Vi sätter ihop ett välarbetat förslag med dina önskemål för att försäkra Dig om att få den mäklartjänst Du verkligen vill ha. Detta passar perfekt för Dig oavsett om Du letar mäklare på Gärdet, Saltsjöbaden eller i Nacka.

På Carl Martin vet vi att vår erfarenhet och kunskap skiljer oss från andra aktörer. Vi vet precis vad som krävs för att få Din lägenhet såld och vad Du kan förvänta Dig av Din affär. Vi vill att Du ska få den bästa upplevelsen av Din bostadsförsäljning. Kontakta oss redan idag eller kom och besök oss på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm.

Välkommen!

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se