Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Fastighetsmäklare i Vasastan
Carl Troedsson Mäklare/VD
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 71

Fastighetsmäklare i Vasastan

Fastighetsmäklare i Vasastan

Är Du på jakt efter en professionell och erfaren mäklare i Vasastan? Då har Du hamnat rätt! Vi på Carl Martin Fastighetsmäkleri är Din mäklare i Stockholm. Vi grundades med tanken och viljan att skapa ett mäklarföretag som står för kunskap, engagemang och ärlighet. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda precis rätt mäklartjänst för Dig. På Carl Martin har vi de mest hängivna och kompetenta mäklarna. Vi har tillsammans tagit fram en arbetsmodell som innebär att vi ger råden, men Du väljer. Detta innebär att Du, tillsammans med Din mäklare, sätter ihop den mäklartjänst som passar bäst för just Din bostadsaffär.

Stadsdelen Vasastan

Vasastan var ursprungligen ett inofficiellt namn inom stadsdelen Norrmalm. Namnet är inspirerat av att Vasagatan leder i riktning mot Vasastan. Vasagatan fick sitt namn år 1885 efter Vasabron, vars namn i sin tur inspirerats av Gustav Vasas staty. Stadsdelen Vasastan fick sitt namn officiellt fastställt år 1926.

På området låg tidigare de stora ägorna Rörstrand, Sabbatsberg och Bergianska trädgården. Den första stadsplanen togs fram 1880 och man började då bygga på området söder om Odengatan. Snart fortsatte byggandet även i utkanterna av stadsdelen. Birkastan byggdes i huvudsak 1902-1912, Rödabergsområdet 1916-1927 och Atlasområdet 1925. Vasastan har varit en egen stadsdel sedan 1926. Dominerande gator är Sveavägen, Odengatan, Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. I hjärtat av stadsdelen ligger Odenplan med Gustaf Vasa kyrka i bakgrunden och Stockholms Stadsbiblioteks Huvudbibliotek.

Stadsdelen Vasastan

Vasastan var ursprungligen ett inofficiellt områdesnamn inom stadsdelen Norrmalm. Namnet är inspirerat av att Vasagatan leder i riktning mot Vasastan. Vasagatan fick sitt namn 1885 efter Vasabron, vars namn i sin tur inspirerats av Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset vid brons södra landfäste. Stadsdelen Vasastan fick sitt namn officiellt fastställt år 1926. Stadsdelen kan alltså sägas vara (indirekt) uppkallad efter en staty i Gamla stan.

På området låg tidigare de stora ägorna Rörstrand, Sabbatsberg och Bergianska trädgården. Den första stadsplanen togs fram 1880 och man började då bygga på området söder om Odengatan. Snart fortsatte byggandet även i utkanterna av stadsdelen. Birkastaden byggdes i huvudsak 1902-1912, Rödabergsområdet 1916-1927 och Atlasområdet 1925. Vasastan har varit en egen stadsdel sedan 1926. Dominerande gator är Sveavägen, Odengatan, Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. I hjärtat av stadsdelen ligger Odenplan med Gustaf Vasa kyrka i bakgrunden och Stockholms stadsbiblioteks huvudbibliotek.

Välj rätt fastighetsmäklare i Vasastan

På Carl Martin vet vi att vår erfarenhet och kunskap skiljer oss från andra aktörer. Vi vet precis vad som krävs för att få Din lägenhet såld och hur vi skall gå till väga. Vi är helt enkelt den enda Du behöver kontakta när Du behöver en mäklare i Vasastan.

Välkommen!

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se