Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Fastighetsmäklare på Södermalm
Carl Troedsson Mäklare/VD
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 71

Fastighetsmäklare på Södermalm

Fastighetsmäklare på Södermalm

Det finns många aktörer att välja mellan när man är på jakt efter en duktig mäklare. Att sälja sin bostad är en stor händelse i livet. En händelse som förtjänar den bästa hanteringen samt professionella och inte minst, ärliga råd. Vi på Carl Martin Fastighetsmäkleri grundades med tanken och viljan att vara kunniga, engagerade och ärliga. Dessa egenskaper tillsammans inger en känsla av trygghet.

Stadsdelen Södermalm

Under industrialiseringen i slutet av 1800-talet växte Södermalm snabbt och blev främst arbetarklassens bostadsområde, vilket beskrivs i Per Anders Fogelströms romanserie Mina drömmars stad. Idag är dock Södermalm ett mer fashionabelt område, i samma klass som de andra delarna av Stockholms innerstad, med betydande shoppingområden och dyra bostäder. Idrottsklubben Hammarby bildades som en roddförening 1889 på Bondegatan. År 1897 blev de Hammarby IF, då man började utöva även andra sporter än rodd. Hammarby IF är starkt förknippad med Södermalm, trots att fotbollslaget spelar i Johanneshov.

År 1934 uppgick antalet invånare på Södermalm till 144 500, 1938 hade antalet ökat till 147 466, men minskade sedan stadigt för att år 1981 vara nere i 71 656 invånare, därefter har befolkningen sakta ökat. Idag bor cirka 126 736 personer på Södermalm (2014).

Låt oss bli Din mäklare på Södermalm

Att sälja sin bostad är inte lätt, och det är en hel del att tänka på. Vi är därför noga med att anpassa våra insatser beroende på hur just Din situation ser ut. Vi ger Dig råden, men det är Du som väljer. Det gör att Du kan påverka det mesta under Din försäljning. Genom att välja oss som Din mäklare på Södermalm väljer Du en mäklare med en ärlig hantering av förmedlingsprocessen, vilket i sin tur ger bäst förutsättningar för en riktigt lyckad bostadsaffär.

På Carl Martin Fastighetsmäkleri vet vi att nyckeln till en bra affär börjar och slutar med engagerade och professionella mäklare. Vi har en gedigen erfarenhet och älskar vår roll som rådgivare inom bostadsfrågor. Vi är noga med att Du alltid ska få ett personligt bemötande och vi lyssnar på våra kunder.

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se