Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Fastighetsmäklare på Östermalm
Carl Troedsson Mäklare/VD
Mail: carl@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 71

Fastighetsmäklare på Östermalm

Fastighetsmäklare på Östermalm

Det finns många aktörer att välja på när man är på jakt efter en duktig mäklare. Att sälja sin bostad är en stor händelse i livet. En händelse som förtjänar den bästa hanteringen samt professionella och inte minst, ärliga råd. Vi på Carl Martin Fastighetsmäkleri grundades med tanken och viljan att vara kunniga, engagerade och ärliga. Dessa egenskaper tillsammans inger en känsla av trygghet.

Stadsdelen Östermalm

Östermalm kallades tidigare för ”Ladugårdslandet”, vilket anspelar på att där fanns fyra Kungsladugårdar: Medelby, Kaknäs, Unnanrör och Vädla. Av dem lever endast namnet Kaknäs kvar. Den första stadsplanen för Östermalm, gjord år 1640, omfattade främst gatorna kring Östermalmstorg. På den tiden var Östermalm ett populärt utflyktsmål och gårdarna användes mest som sommarställen. Med tiden blev en allt större del av områdets befolkning militärer. Ladugårdsgärdet blev känt som en fattig och smutsig stadsdel. I mitten av 1800-talet skedde en omfattande ombyggnad av stadsdelen varefter antalet förmöget folk ökade. Det gamla namnet ansågs därmed opassande och år 1885 antogs det nya namnet Östermalm.

Professionell fastighetsmäklare på Östermalm

På Carl Martin Fastighetsmäkleri vet vi att nyckeln till en bra affär börjar och slutar med engagerade och professionella mäklare. Vårt mål som mäklare är inte enbart att sälja din lägenhet till ett pris du är nöjd med, vi vill även överträffa er förväntan och ge er en riktigt bra helhetsupplevelse.

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi blir din fastighetsmäklare på Östermalm.

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se