Vi på Carl Martin rekommenderar försäljningssätt. Du väljer och styr våra insatser.
Oavsett hur du vill ha din mäklartjänst är vårt engagemang i världsklass.

Låt mig hjälpa dig att sälja din bostad!

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.


Fastighetsmäklare Märsta
Dunja Tabakovic Reg. Fastighetsmäklare
Mail: dunja@carlmartin.se
Telefon: 08-120 786 74

Fastighetsmäklare i Märsta

Fastighetsmäklare Märsta

Går Du i säljtankar? Vi på Carl Martin har förmedlat en hel del lägenheter i Märsta och kommer gärna till er på ett besök där vi kan berätta hur vi jobbar vid en eventuell försäljning i Märsta.

Vår erfarenhet visar, att bakom de bästa försäljningarna finns de bästa och mest engagerade fastighetsmäklarna. Även om Du anlitar en annan mäklare kommer Du att tjäna på att förbereda Dig inför Din försäljning.

Detta tycker vi på Carl Martin att du ska tänka på när du anlitar en fastighetsmäklare:

  • Skapa en egen uppfattning om vad Din bostad är värd
  • Fundera över vad som är unikt med just Din bostad
  • Vilka är de främsta målgrupperna för Din försäljning?
  • Vad förväntar Du Dig av Din framtida mäklare?

Vi tycker också att det är viktigt att Din fastighetsmäklare har gjort tidigare försäljningar i Märsta vilket betyder att mäklaren har koll på den lokala marknaden.

En bra fastighetsmäklare i Märsta

Oavsett om Du anlitar oss som Din fastighetsmäklare i Märsta eller ute i Nacka har vi på Carl Martin en enkel modell för arvodet. Vi tar 1 % på försäljningspriset för bostäder i Stockholm, dock lägst 35 000 kr. I arvodet ingår allt Du behöver kring Din försäljning. Att välja Carl Martin som Din fastighetsmäklare i Märsta är enkelt. Vi rekommenderar försäljningssätt, Du väljer och styr våra insatser. Oavsett hur Du vill att Din mäklartjänst ser ut är vårt engagemang i världsklass.

Lite historia om Märsta

Märsta är en centralort i Sigtuna kommun i Stockholms län. Märsta ligger nästan mitt emellan Stockholm och Uppsala och har drygt 24 000 invånare. Med goda kommunikationer (nära Arlanda flygplats, E4:an och järnvägsstation med täta kommunikationer till Stockholm och Uppsala), är Märsta en växande ort med goda förutsättningar för både familjelivet och företaget.

Välj rätt fastighetsmäklare i Märsta

Hos oss har vi de mest hängivna och kompetenta mäklarna. Och vi har tillsammans tagit fram en arbetsmodell som innebär att vi ger råden, men du väljer. Detta innebär att du, tillsammans med din mäklare, sätter ihop den mäklartjänst som passar bäst för just din bostadsaffär. Vi sätter sedan ihop ett välarbetat förslag som du även kan justera efter tycke och smak för att försäkra dig om att få den mäklartjänst du verkligen vill ha. Detta passar perfekt för dig som letar fastighetsmäklare i Märsta.

Hos oss har vi de mest hängivna och kompetenta mäklarna. Vi har tillsammans tagit fram en arbetsmodell som innebär att vi ger råden, men Du väljer. Detta innebär att Du, tillsammans med Din mäklare, sätter ihop den mäklartjänst som passar bäst för just Din bostadsaffär. Vi sätter sedan ihop ett välarbetat förslag som Du kan justera efter tycke och smak, för att försäkra Dig om att Du får den mäklartjänst Du söker.

På Carl Martin vet vi att vår erfarenhet och kunskap skiljer oss från andra aktörer. Vi vet precis vad som krävs för att få Din lägenhet såld och vad Du kan förvänta Dig av Din affär. Vi är helt enkelt den enda Du behöver kontakta när Du behöver en fastighetsmäklare i Märsta.

Välkomna att kontakta oss redan idag.

Besöksadresser

Vi sitter centralt nära Sankt Eriksplans tunnelbana. Kom gärna förbi och besök oss!

INNERSTAN
Adress: Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
Telefon: 08-120 786 70
Email: info@carlmartin.se