Götgatan 75 C - Södermalm

SÅLD - Rymlig 3:a med inglasad balkong mot innergård

SÅLD -Renoveringsobjekt med stor potential. Välplanerad lägenhet med stora fönster. Högt och fritt läge på 4:e våningen. Inglasad balkong mot stor och fin innergård. Innergården har både lekplats, liten konstgräsplan för bollspel och sittgrupper för rekreation. Stabil förening med mycket bra ekonomi.

 
INTERIÖR
Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 75 kvm
Hall Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Flera garderober och hatthylla. Ljusa väggar och tak. Ljusgrå klinker på golvet.
Kök Kök i äldre stil med matplats i direkt anslutning till vardagsrummet. Möjlighet att öppna upp mer mot vardagsrummet och skapa en öppen och ljus planlösning. Ljusgrå klinker på golvet och ljusa väggar.
Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum i anslutning till köket. Stora fönster ger ljus och rymt till rummet. Gott om utrymme för både matsalsmöbel och soffgrupp. Ljusa, bredrandiga tapeter på väggarna och ljust parkettgolv.
Sovrum 1 Rymligt "master bedroom" med gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Ljusa, tapetserade väggar och ljust parkettgolv. Fönster mot innergård med högt och fritt läge.
Sovrum 2 Sovrum med utgång till den stora inglasade balkongen mot innergården. Ljusa väggar och ljust parkettgolv.
Balkong Stor inglasad balkong med fin utsikt mot den trevliga innergården. Gott om utrymme för att inreda sitt eget uterum.
Badrum Stort badrum i äldre stil. Badkar, WC, handfat och tvättmaskin. Kakel på väggarna och plastmatta på golvet.
 
LÄGENHET
Upplåtelseform Bostadsrätt
Lägenhetsnummer 2085 / 1402
Våning 4 av 7
Förråd Till lägenheten hör ett förråd
Ekonomi
Begärt pris: 5 950 000 kr högstbjudande
Avgift: 1 802 kr/mån I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV (grundutbud) , bredband (100 mbit).
Andel i föreningen: 2,59470 %
Andel av årsavgift: 2,59470 %
Driftskostnad 6 000 kr/år (el och försäkring)
Tillträde Enligt överenskommelse
 
BYGGNAD
Fastighetsbeteckning Stockholm Pyramiden 19
Byggnadsår 1980
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 29 januari 2010
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år
 
FÖRENING
Namn Brf Pyramiden 19
Ekonomi Föreningen har en mycket bra ekonomi. Uthyrning av lokaler i bottenplan ger föreningen goda intäkter. Inom en snar framtid kommer även föreningens sista hyresrätt att säljas vilket gör att föreningens redan låga belåning kan sänkas ytterligare.
Tvättstuga Gemensam tvättstuga i föreningen finns i källaren. I gott skick och utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.
Övrigt Fastigheten är ansluten till Com Hems kabelnät för TV samt bredband och fiberanslutning via Bredbandsbolaget. Grundutbudet av TV-kanaler och bredbandsanslutning ingår i årsavgiften. För bredbandsanslutning fordras dock att individuellt abonnemang tecknas med bolaget. I huset finns två cykelförråd. Föreningen har en stor fin innergård med lekplats, gräsmattor, utemöbler och grillmöjligheter.
 
OMRÅDE
Kvarteren runt medborgarplatsen är kanske Stockholms "mest levande kvarter". Det fullkomligt kryllar av restauranger, caféer, barer och andra uteställen.
Gillar du motion och träning når du med bara en kort promenad ett av Stockholms populäraste jogging och promenadstråk runt Årstaviken. Vid Årstaviken ligger även Eriksdalsbadet med bad och träningsmöjligheter. Bara ett par minuter från lägenheten har du även Friskis & Svettis och SATS.
Mycket bra kommunikationer med tunnelbana och buss. Tunnelbanans gröna linje med nedgångar vid Medborgarplatsen och Skanstull bara några minuter bort. Ca 10 minuters promenad till pendeltåg vid Södra station.
Mycket bra tillgång till shopping längs Götgatan och flera bra matbutiker i närheten